Ö-Data

Ö-Data

Datorhjälp hemma hos dig!   

Vi tycker att det bästa sättet att hjälpa en kund med deras datorproblem är att komma och hjälpa på ort och ställe.

Oberoende av om det är din dator som inte startar eller som  fungerar långsamt, om du kanske behöver hjälp med att installera ett program eller någon tilläggsutrustning, så kan vi hjälpa. Du kanske behöver lite skolning i datoranvändningen, då kan vi också hjälpa till. Vi har från och till hjälpt med motsvarande i över 20 år.

Lokal service

Vi verkar i huvudsak i Nagu. Vår avsikt är att hjälpa våra kunder med deras dator relaterade problem på bästa och lättaste möjliga sätt. Vi gör hembesök även på kvällar och helger, i allmänhet även med kort varsel! Vi nås på telefon eller per e-post.

Enkel prissättning

Vi debiterar för utfört arbete enligt den tid det tar oberoende av vad det är frågan om. Detta är det enklaste även för kunden då man inte behöver tyda komplicerade prislistor. Det arbete vi utför är även hushållsavdragsgillt, så som konsumentkund kan du utnyttja hushållsavdraget för allt arbete som utförs på ort och ställe. Vår fakturering innehåller inga överraskningar, för vi utför inga åtgärder utan kundens medgivande.


Powered by Powered by